5 juli 2018

Aankondiging: KIDD+ Arteweek

De KIDD+ Arteweek komt er weer aan! In de laatste Arteweek van dit schooljaar verzorgt KIDD – na het succes van vorig jaar – weer een programma voor de 2de jaars VMBO van het Arte College. Na een kunstkijkroute door de stad waarin leerlingen ontdekken of hun hart ligt bij theater, architectuur, werken ze samen met kunstenaars aan een multidisciplinaire EXPO in de school.

Het programma werd eerder ontwikkeld in het kader van de regeling Cultuureducatie in het VMBO. Educatief medewerkers van KAF, Poppodium de Meester, en BonteHond maakten samen met docenten van Arte College en Echnaton en Collage een inspirerend lesprogramma  waarbij leerlingen de verschillende facetten van het werken in de culturele sector ontdekken; zowel voor als achter de schermen. 

Op verzoek van het Arte College is samen met de culturele partners onderzocht hoe de KIDD+ Arteweek dit jaar ook zonder subsidie door kan gaan. We zijn heel trots dat dat gelukt is. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor video’s en foto’s van het project.

 

 Meer nieuws